Mensen maken Nederland: doen jullie ook mee?

10-11-2020 /
Vier jij het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021 met ons mee? Mensen maken Nederland is een initiatief vanuit het NOV en vraagt een jaar lang extra aandacht voor vrijwilligerswerk! Vanuit het Vrijwilligerspunt dragen wij dit een warm hart toe en leveren we graag een bijdrage aan het ondersteunen en blijvend op de kaart zetten van vrijwillige inzet in het Land van Cuijk én West Maas & Waal.

Iedere organisatie in Nederland die zich inzet om met vrijwillige inzet anderen te helpen is van harte welkom om mee te doen aan Mensen maken Nederland. Van buurtinitiatief tot burenhulp en van sportkoepel tot vrijwilligersinitiatief. Als jij je in wil zetten om meer en nieuwe mensen te waarderen en betrekken om zich in te zetten voor een ander, dan biedt het NOV jullie daarvoor activiteiten, tools en inspiratie aan.

  • Deelname is grotendeels kosteloos
  • Het hoeft niet veel tijd en inzet te kosten, maar levert juist veel op
  • De campagne is op maat te maken voor jouw organisatie

Mensen maken Nederland staat voor een beweging. Samen willen zij meer aandacht voor het vrijwilligerswerk genereren en meer en nieuwe mensen bij het vrijwilligerswerk betrekken.

Van 16 tot en met 20 november vindt de eerste kennisboostweek plaats. Dit is een week vol online webinars en bijeenkomsten. Boost je kennis en doe mee! Lees meer info op deze website.